Ervaring

Balustrade(34)a

Balustrade met glaspartijen!

LastechniekvandeWetering heeft jarenlange ervaring in ontwerp, productie en montage van de meest uiteenlopende soorten stalen trappen en balustraden.
Onze stalen trappen en balustraden worden vaak gecombineerd met andere duurzame materialen als rvs, glas, hout en natuursteen.
Wij zijn sinds vele jaren gespecialiseerd in het verwerken van roestvast staal, staal, corten staal en aluminium. Wij staan vooral bekend om onze uiteenlopende creaties van stalen trappen en balustraden die worden vervaardigd in combinatie met  bijvoorbeeld roestvast-staal, hout, hardsteen en glas. Een steektrap, spiltrap, kwartstrap of wenteltrap; U noemt het maar, vrijwel alles is mogelijk! Ook voor buiten zoals vluchttrappen en binnen in bedrijfsruimten vervaardigen we volbad verzinkte trappen en balustrades op maat. Wat trappen betreft  zijn de mogelijkheden onbeperkt.

maatwerk

Maatwerk op verzoek!

Ook kunt u bij ons ook terecht voor creatie van objecten voor interieur en exterieur. Zoals reclamebelettering, kunstwerken bv.gemaakt van rvs, cortenstaal of een combinatie van beide , tafelframes, deurgrepen,watervallen, en stalen trappen.
U bent van harte welkom om eens met ons uw ideeën  en wensen te bespreken , om hieruit een nieuw product te laten ontstaan.